Skandal…

Duktiga lilla Teal 6 månader

Duktiga lilla Teal 6 månader

Varför ska man ha en hemsida när man aldrig skriver något där? Ja, den frågan ställde jag mig själv och eftersom man ändå har webhotell, domän etc så kan ju lika gärna försöka nyttja den ;) Det var 3 år sedan jag skrev något sist!!! Skandal!
Det är väl lite så att man är ute så länge det är ljust nästan året om och när man väl kommer in så drar man mig för gå en trappa upp och starta igång datorn. Nu är ju Facebook mer aktuellt också.
Trots att man är ute så mycket och tycker man pysslar så fort det finns tid så känns det inte riktigt som man hinner med. Vi ska måla om huset, bygga farstukvist, göra om hundrummet, fixa klart i ladan, såga plank, fixa en köksträdgård och inte minst hinna träna hundarna och hästen osv osv. Den här årstiden går ju i stort sett all ledig tid till jakter och det är ju jättekul och mycket för just det vi har hundarna också.
De lever verkligen upp den här årstiden då de får göra det absolut bästa de vet och det de är avlade för. Jaha…kanske inte ska bli långrandig för det men ska i alla fall försöka ta mig tid och lust att skriva lite mer här. Nu väntar lunchkorv och pepparrotssås som min kära make lagat <3

Hermes

Hermes Dec 2010

This entry was posted in Allmänt, Skvaller. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>