Cobber

Nu är Peter på väg hem efter fyra timmar hos Redog. Röntgen visade förvisso den gamla frakturen men det fanns inte gnutta till artos vilket ju var skönt. Ultraljudet visade dock på en ganska allvarlig senskada på böjsenan under tån. Nu blir det 6-8 veckor med benviktsmanchetter, smärtstillande, laserbehandling och koppelpromenader (helst på asfalt…blir ju lätt här hemma…not). Han får helst inte ens hoppa upp i soffan så senan ansträngs utan ska ligga på golvet. Det här är ju trots allt en positiv diagnos då det är något som kan läka och bli helt bra. Älskade Cobban…det är ju inte utan att man får lite dåligt samvete att vi inte kollat upp det mer noggrant tidigare och dessutom låtit honom vara med och jaga en del.

Sen sa de också att han är i oförskämt bra form för att vara snart 8 år. Hans ryggmuskler var så kraftiga så de hade nog aldrig sett det hos en labbe tidigare. De trodde helt klart det beror på all simning på jakterna och efter båt på somrarna. Blodproverna visade att han är kärnfrisk :)image

Ja, nu är det ”bara” att fixa den här rehaben så noga det bara går så hoppas vi att han kan vara med och jaga i många år till framöver <3

 

This entry was posted in Allmänt, Vovsarna. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>