Åska…

Haha..två inlägg på samma dag! Det pratas så om åskan häromdagen. Det stod blixtrar ur våra eluttag och var riktigt obehagligt men tv, datorer mm klarade sig och huset står kvar :)

Det är märkligt att det åskar den här årstiden och likaså i feb som det gjorde 1997. Pappa hade åkt in akut på sjukhuset. Vi var där något dygn och på kvällen den 1 feb gick jag ut på balkongen på, vilken våning det nu var..8-9:e kanske, för att ta lite frisk luft och samla tankarna. Då ser jag ett stjärnfall och önskar såklart av hela mitt hjärta att pappa ska bli bra och kunna åka med hem igen.

Det gjorde han inte, utan gick bort senare den kvällen. Efter en fin stund då de ”gjort iordning” honom (men utan hans älskade tofflor som vi satt på honom flera ggr under kvällen) och rummet med levande ljus åkte vi alla hem till oss. Minns inte hela situationen helt klart men har för mig vi satte på pappa tofflorna det sista vi gjorde innan vi lämnade honom.

Väl hemma, sörjande runt soffbordet så bryter åskovädret ut. 1 feb?? Pappa hade själv lite sjuk humor och kunde skämta om precis ALLT:) vi konstaterade kallt att nu var han förbannad ”där uppe” för att de tagit av hans tofflor IGEN! Så fick vi skratta lite också genom alla tårar. Glömmer det aldrig!

Kan fortfarande höra hans skratt och hans ”är fikat klart?” när han som vanligt bara stog där i dörröppningen. Fina papsen! Många år sedan du lämnade oss men går knappt en dag utan att du finns i tankarna. Idag pratar vi dock mest om dina tokigheter och roliga minnen även om vi saknar dig. Önskar att du skulle fått se dina fina barn och nu barnbarn växa upp <3 <3

This entry was posted in Allmänt, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>