Till England

har vi nu anlänt. Planet gick i tid vid 7 och var nere 08:30. Eftersom vi skulle vänta in Matilda som skulle komma med planet efter och åka med oss till Bungay så tänkte vi åka till Braintree och Barbour Outlet.
Det gjorde vi också men vilken besvikelse det blev för grabbarna då det nu bara fanns en Barbour for women ;)
Den andra mer jaktbutiken fanns inte kvar. Jag blev en keps!! rikare. Det fanns ju förståss en del blommiga skjortor, stora hattar med rosett etc. men det känns inte riktigt jag ;) 

Vi åkte tillbaka till Stansted för att äta lunch efter en sväng i Braintree city som vi inte höll på att hitta ut ifrån och väl där visade det sig att Matildas plan var 1,5 timme försenat. Peter och Jens roade sig i spelhallen och Jens ritade en fin lapp som han skrev Matilda på eftersom vi aldrig träffat henne tidigare och inte visste hur hon ser ut.

15:30 kom vi i alla fall iväg mot Sara och Mike där Matilda ska bo. En resa på dryga 2 timmar. Peter tyckte det var lite knepigt att köra vänstertrafik, speciellt i mörker. Det var ju 25 år sedan han bodde i Australien också.
Framme hos Mike och Sara blev vi serverade te, vin och stannade ett par timmar. Mycket trevligt och oj så underbart de bor. Vilken otroligt fin kennelanläggningen! Mike visade oss runt och rabbla stamtavlor på alla 16 hundar de just nu har i kenneln :). De berättade också att det är hela 63 startande hundar på IGL och de trodde det skulle bli tufft. Minsta misstag och du är ute!

Vidare färd tillbaka till Bungay och Sofia, som var på kurs och inte hunnit hem. Vi åkte ner på byn och fixade lite take away mat och när vi kom tillbaka var Sofia hemma. Jätteroligt att träffa både henne, Baggi och Grim. Den senare är otroligt lik Benny!

Sofia har åkt till jobbet nu och vi har druckit lite te och ska snart ge oss ut och se om vi kan hitta lite bättre butiker. Fick lite tips av Sara, Mike och Sofia. Sedan åker vi vidare upp mot Kings Lynn där vi ska bo.
Bitte har beställt bord på puben nära Sandringham till tisdag kväll och då kommer även Sofia upp och bor hos oss.

Nu ska det bli kul att se Bungay i dagsljus. Vädret är ok. Plusgrader och lite dis i luften och snöfritt på backen.
Till IGL har de sagt kallt men ingen nederbörd så det ser ju lovande ut!

Hundarna hemma mår bra har jag fått rapport om via Facebook :)
Nu kommer jag nog inte åt någon dator förrän i slutet på veckan men Peter ska väl försöka skriva något på Facebook via mobilen. (min mobil ligger för övrigt på laddning hemma i Sverige…den kommer vara fullt laddad när vi kommer hem ;)

This entry was posted in Allmänt, Skvaller. Bookmark the permalink.

5 Responses to Till England

 1. Inga F says:

  Kul för er att se Sara o Mikes helt underbara ”lilla” gård , när vi va där i augusti stod ju hela trädgården i full blom å då va de ännu vackrare där kan jag säga . Hoppas ni får en fortsatt bra vecka i UK

 2. Maria says:

  Ni verkar ha det hur bra som helst och det ska ni fortsätta ha.

 3. Karin L says:

  Kör försiktigt o ha det så himla bra! Peter – nu förväntar vi oss täta rapporter på FB från tävlingen :-) kram

 4. Ingela says:

  Låter som ni har det ”rätt bra” :-) Hoppas ni får en fortsatt fin resa!!! / Kram

 5. Fran says:

  Åhh vilken resa! vilka bilder!
  sen är jag imponerad över de JÄTTE stora hararna som hundarna bar hem! jisses, den skulle Aska aldrig vilja ge tillbaks ;-), så fina och så stora…hihi.

  ha det gott
  kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>