Hermes

har hostat några ggr. per dag i några veckor så förra veckan blev det till att besöka vetten. Alla prover visade sig vara bra och veterinären tyckte han var fräsch och i bra form för sin ålder. Lungor och hjärta lät bra. Nu är han avmaskad för att se om det är parasiter som ställer till det och vi får ge det en vecka och se om det hjälper, annars blir det röntgen. Skulle det vara bronkit som behandlas med cortison så måste man först operera bort en knöl han har i munnen (ofarlig..minns inte vad det heter) som annars växer så vi hoppas på det bästa.

Cobber och Benny mår bara finfint och studsar runt i djupsnön som värsta unghundarna. Varför gå där det är upptrampat när det finns djupsnö :) Dom konditionstränar sig själva ganska bra i alla fall.

Själva pysslar vi mest inomhus. Kontoret är fint nu och i stort sett färdigt förutom lite små detaljer men nu blir det till att fälla träd och bygga vedförråd till nästa vinter. Ett ganska tungt jobb men som måste göras eftersom vedspisen i köket förser hela huset med värme. Fördelen är ju att man kan vara ute och jobba så nu hoppas vi plusgraderna håller i sig och att snön sjunker undan ännu mer så det blir framkomligt i skogen. Det suger i hundträningstarmen också ;)

This entry was posted in Allmänt, Skvaller. Bookmark the permalink.

One Response to Hermes

 1. Susanna T says:

  Hej på er!
  Kul att läsa på er blogg igen :-)
  Ja, det är bra att passa på att syssla med diverse inomhus,
  men javisst man börjar längta till våren och trevligt fint väder igen…
  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>