Lilla Teal…

ser ut att utvecklas till en mycket trevlig hund. Lugn, harmonisk men ändå intensiv. Vi har ännu inte bestämt vem som ska träna honom framöver men det ger sig. Än så länge är det ju mest kontaktövningar, lite närsök, sitt-stanna osv. Han har ju förståss testat att apportera någon dummie och boll. Det gör han i full fart och kommer direkt upp i famnen med sitt fynd och vill bli omklappad. Vill gärna höra hur duktig han är också ;)

Teal tränar närsök

Teal tränar närsök

Kontakt

Kontakt

Teal apporterar

Teal apporterar

Raka spåret in till matte

Raka spåret in till matte

Peter och Cobber ligger i hårdträning inför höstens provstarter och tränar i stort sett varje dag. Cobber är en hund som klarar det och det är härligt att se att samspelet dom emellan blir bättre och bättre. Det har blivit en hel del succéträning och ”lita-på-husse-övningar”, såklart blandat med att tänja gränser för att checka av att han verkligen litar på husse.
Benny och jag tränar på ungefär samma sätt och det ger bra resultat :)

Får passa på att hälsa grattis till alla duktiga vänner som varit ute och startat på olika prov och tävlingar.

This entry was posted in Allmänt, Bilder, Skvaller, Träning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>