Cobber…

får fortfarande gå med bandage varvat med tratt. Nu har han varit konvalescent i en dryg månad och det märks att han börjar tröttna stackarn. Nu hoppas vi att såret vill läka ihop ordentligt så han kan få sträcka ut på fälten. Tror han längtar efter att få känna vinden i sina öron ;)

Benny och Teal har fått träna däremot och båda sköter sig bra och är riktigt roliga att träna just nu.

Benny apporterar!

Benny apporterar!

Duktiga lilla Teal 6 månader

Duktiga lilla Teal 6 månader

Teal apporterar!

Teal apporterar!

Jag hade turen att kunna vara med på Birgittas ”inför KKL kurs” med Benny då det fanns platser kvar och goaste Peter roddade med luncher och fika etc. Mycket lärorikt! Jag har en duktig hund så jag behöver jobba på min egen timing och att läsa Benny mycket bättre.
Vi har väl inte varit så samspelta på länge så det har väl sin förklaring men nu känns det RIKTIGT bra och RIKTIGT roligt. Nu jäklar :)

Teal är en liten gullplutt att träna. Han är redan strålande duktig på att dra ned näsan i backen och verkligen LETA på närsökssignalen. Han börjar förstå vad fot betyder, han sitter spontant kvar vid min sida om han får en markering så stadga behöver vi inte träna just i dagsläget. Kortare linjetag går också bra och så mycket mer än så tränar vi inte och det är alltid korta korta pass och vi har skojigt ihop. Han är ju bara en liten gullunge än så länge :)

This entry was posted in Allmänt, Bilder, Skvaller, Träning. Bookmark the permalink.

One Response to Cobber…

  1. Birgitta says:

    Men…. är tassen fortfarande inte bra?!
    Tur att ni har fler hundar att träna, hur skulle det gå annars ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>