Idag…

är en bra dag! Stort grattis till Sofia och Bennys bror Grim Grus som blev FTW idag. Vilken bedrift! Känner mig rätt så mållös och är mest bara imponerad! Lär mer på Sofias blogg.
Vill i alla fall skicka MASSOR med kramar till er! 

Sverige vann en rätt så spännande match i handbollen och det kändes skönt.
Tyresö bowling (min hjärtesak) eftersom jag själv spelat där och Peter var coach för damlaget vann alla sina matcher idag. YES! Bror min var bäst i laget på 926 på 4 serier men det viktigaste är ju att laget vinner. Dennie (sonen) och hans unge medspelare Jerry tog 3 av 4 banpoäng och båda spelade bra! Stolt mamma och syster!
Bowling på den här nivån är kul. Mamma, brorsan och båda sönerna spelar. Det är socialt och emellanåt riktigt spännande. Det HAR hänt att vi på läktaren haft sånt drag och hejja så motståndarlaget nästan däckat pga det! Man måste nog dock vara lite insatt i seriesystemet och är man det så är det MINST lika spännande som Handboll :)

Vilken dag….vilka framgångar! Är så himla stolt och glad över er alla!
Grattis till framgångarna!

This entry was posted in Allmänt, Grattis, Roligt, Skvaller. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>