2007-01-26

föddes den så kallade B2-kullen hos Anita och Jörgen på kennel Thorsvi. Idag säger vi grattis på 4-årsdagen till Cobber och alla hans fina syskon.

Thorsvi Benriach "Cobber"

Thorsvi Benriach "Cobber"

Hermes hosta har gått över och det känns skönt. Bra att slippa röntgen mm. Tyvärr har han haft några EP-anfall sista tiden men nu ska han i alla fall medicineras så får vi hoppas det blir bättre. Har hört om några biverkningar som te.x slöhet. Berätta gärna om du har erfarenheter.

Peter har äntligen beställt ett efterlängtat kulvapen. Kan vara bra om/när grisarna kommer hit. De finns i stort sett överallt runt omkring så även om vi inte sett några spår precis här så är det väl bara en tidsfråga.
Fyrhjulingen är det något elfel på så den ska idag till farbror doktorn. Snart ska timmer fraktas hem och då är den ju ovärderlig. Det viktigaste just nu är dock att fälla träden innan saven går upp.

This entry was posted in Allmänt, Grattis, Skvaller. Bookmark the permalink.

9 Responses to 2007-01-26

 1. Susanna T says:

  Grattis till Cobber på 4 års dagen :-)
  Kram

 2. Lena Åhl says:

  Hej!
  Tråkigt att höra om Hermes.
  Dino har haft enstaka ep-anfall under flera års tid. Sedan jag började medicinera honom med fenemal i lågdos har han inga anfall och mår bra. Till att börja med fick han 50 mg 2 ggr dagligen och det gjorde honom litet trött. I dag klarar han sig fint på 12,5 – 15 mg 2 ggr dagligen. Tabletterna är små och går inte att dela exakt. Jag är övertygad om att Hermes kommer att må bra den tid han har kvar. Lycka till!
  Hälsn.
  Lena

  • admin says:

   Tack Lena för dina reflektioner. Det var länge sedan vi sågs och det var länge sedan vi såg Dino. Målle hade tydligen en del EP på äldre dagar också. Man tycker ju så synd om hundarna som i övrigt är friska då de drabbas. Vi hoppas och tror medicineringen kommer hjälpa. Den goa killen Hermes är värd många år till om hälsan håller!
   Hälsningar
   Jill och Peter

 3. Märta says:

  Stort grattis till fina Cobber! :-) Vad tråkigt med Hermes, hoppas verkligen medicinen hjälper så han får många år till. Haha, jag läste först att Peter hade beställt en ”kul valp”, är man skadad eller?! ;-)
  Kram/Märta

 4. Lena Åhl says:

  Hur har det gått för Hermes? Hoppas allt är bra.
  Hälsn.
  Lena

  • admin says:

   Hej Lena!
   Först fick han 100 mg/dag men det gick inget vidare. Han vinglade fram, tappade bakdelen och var allmänt groggy och förvirrad. Pratade med vet. och drog ned till hälften och det får han nu på kvällen då han ändå ska sova hela natten. Nu känner jag igen vår hund igen och inga anfall än så länge. Får hoppas att halva dosen håller det i schack.
   Må gott!
   Jill

 5. Lena Åhl says:

  Hej!
  Skönt att höra att det går bra. Hermes är en så go hund.
  Hälsn.
  Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>