Ibland…

ser det för en erfaren instruktör pinsamt lätt ut att hantera hund. Jag har ju haft problem med avlämningarna med Benny , det vet alla mina vänner och Anita som döpte om beteendet till ”Benny-snurren” ;) I fredags fick jag så himla bra verktyg med mig av Henrik Vilendal att jobba vidare med. Busen kom rakt in, satte sig ned, lät mig klappa på hans huvud och lämnade sedan av fint på mitt tack!

Benny-Bus

Benny-Bus

Vi tränade minnesmarkeringar, fotgående, avlämningar, ut och sidotecken.

Vänster

Vänster

Min hare!

Min hare!

Greppar fint och vänder hem

Greppar fint och vänder hem

Tack Henrik för ovärderlig hjälp! Har fått i läxa att träna varje dag och sedan visa Guy Bennett *phu* MEN det SKA gå bra. Synd att slarva bort en så fin talang som Benny faktiskt är på dåliga avlämningar men ibland behöver man hjälp!

Peter och Cobber har varit med i dagarna två och tränat. Dag två var klart bättre än dag ett ;) Cobber´s bästa egenskaper är att han är en riktigt bra markör + att han har väldigt fina upptag och apporterna levereras snabbt som tusan in i hussen hand!

Cobban på väg hem

Cobban på väg hem

Lämnar som alltid fint av hos husse

Lämnar som alltid fint av hos husse

Gulle Cobban

Gulle Cobban

 

Hem till husse är det som gäller

Hem till husse är det som gäller

Tre verkligen toppendagar här med Henrik som är både pedagogisk, bestämd och rättvis. Noga med korrigeringar, timing och beröm. Super-duper verkligen! Vi ser fram emot att ha dig här igen till våren Henrik!

Som vanligt måste jag också säga att vi har fantastiskt trevliga kursare här. Ni är underbara!

Stort tack även till de goda vännerna som kunde ställa upp och apportera i lördags med kort varsel. Ni är toppen! Speciellt tack till Sofia som tog hand om apportörerna och gjorde det så bra att jag fått flera tackmail. Vad skulle vi göra utan er alla underbara människor som finns runt oss? Ni är BÄST!
Sist men inte minst…vår allra bästaste Gisela som i ur och skur ställer upp som den bästa tänkbra funkisen, EVER!

Grattis vill vi såklart också säga till alla som startat på diverse prov och fått fina resultat!

This entry was posted in Allmänt, Bilder, Grattis, Träning. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>