Normalt..

sett brukar jag inte göra inlägg i bloggen utan bilder men har ju då såklart inte hunnit med. En anings trött är man också efter 4 intesiva dagar.
Framöver är det ”bara” lite egen hundträning och kurs (Cobber) hos Birgitta S-W som gäller och så hoppas vi på att delar av familjen kommer och hälsar på nästa helg.

Guy har som vanligt varit så himla bra. Är det någon jag skulle vilja kalla guru så är det han. Allt känns så enkelt och allt ser så enkelt ut med de rätta metoderna. Svart eller vitt. I hundarnas värld finns inga gråzoner. Det är rätt eller fel som gäller. Inte rättvist mot hundarna att behöva gissa sig till vad vi kräver eller vill. Jag gillar verkligen tänket och uppenbarligen så fungerar det på 98% av hundarna. Korrigering vid fel och massor av beröm vid rätt. De lär sig de små ”kräken” ;)

Vad gäller Benny så har jag ju kämpat i typ ett år (pinsamt men sant) för att få till avlämningarna. Ni som inte sett det skulle nog inte tro era ögon och kanske inte heller ni som HAR sett det ;)
Nu kommer det vara KUL att träna hund igen för vi kommer slippa den eviga konflikten.

Guy är bara BÄST!

Grattis till fina priser på jaktprov alla Thorsvianer och bästa vännerna Kristina och Tina!
Gulliga gula ;)

This entry was posted in Allmänt, Roligt, Träning, Vovsarna. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>